Jag vill till Irland nu!

Idag klev jag upp halv sex för att åka och jobba! Och det var kämpigt när man såg hur mysigt älsklingen hade det i sängen under det stora täcket och bland alla fluffiga kuddar. Så motsträvigt klädde man på sig och fick i ensamhet förtära frukost och fixa lunch. Tur att katter är ett bra sällskap vid köksbordet i alla fall. :)

När jag kom hem så satte jag mig och spelade LoL (League of Legends) med älskling och några vänner. Vi vann båda matcherna! Mitt mål är att bli bäst, men det lär dröja några år i alla fall... Och efter det så fixade vi i ordning middag och åt det i vardagsrummet framför en väldigt skum film.

Nu på kvällen gick man en promenad runt vår by tillsammans med bästa Kitty och lät henne prata av sig all frustration hon hade (stackarn) och sedan pratade vi glatt om vår resa till Irland i maj. Vi vill se så mycket och göra ALLT! :D Det kommer bli så himla kul i alla fall att resa dit med våra pojkar!

Irland
 
Nu så ska jag dra mig till sängen och mysa lite med älskling. Blir en tidig och mycket längre dag i morgon. Vi ska väl slötitta på någon film på datorn och kanske äta lite popcorn eller äta mackor.

God natt underbara värld
 
0 kommentarer