Lördagskväll

Det är lördag kväll och sitter här i soffan och njuter av lugnet. Jag kikar på The Mole på Netflix, barnen sover, har ätit chips med dipp och börjar känna mig trött. Blir nog att dra till sängen snart och få några timmars sömn innan Ellen vaknar och vill äta. 
 
Idag har jag haft fullt upp. Har storbakat. Fick ihop två olika sorters bröd och en sats med kanelbullar. Så nu är frysen full och vi slipper köpa svindyrt bröd. Vi har varit hundvakt idag åt Ludde, till Sigrids stora glädje, hon säger att han är hennes bästa vän. Sigrid är så otroligt gullig och så full av kärlek. Och bus... massor av bus i den ungen. För några dagar sedan var jag trött och tog en tupplur på soffan medan Sigrid tittade på TV och Ellen sov. Då passade Sigrid på att ta fram Paw Patrol-plåster, öppna nästan all plåster och plåstra på en leksakshäst. Lite senare märkte jag även att hon hade satt ett plåster i mitt hår haha. 
 
Ellen är inne i en ganska tuff fas just nu. Hon sover otroligt dåligt på dagarna. Idag lyckades hon bara få ihop cirka 1,5 timmars sömn, max 2. Trots det är hon så otroligt glad och go. Det är skönt att hon sover rätt bra på nätterna. Hon har även mitt i allt lyckats ådragit sig nageltrång på höger stortå stackarn. Halva tån är röd och det varar. Men hon verkar inte ha alltför ont. Jag ringde BVC och fick tid till Ellens BVC-sköterska på måndag. Vi lägger om tån morgon och kväll, men det har inte blivit bättre men inte heller sämre. 
 
Furuvik har halloween-tema i samband med Halloween. Jag vill så gärna åka dit med Sigrid men är osäker på om hon skulle tycka det är läskigt. Är sugen på att åka nästa helg, skulle vara perfekt att göra något kul innan hon börjar förskolan och SImon börjar jobba. Är även sugen på att åka till Junibacken någon dag! Så mycket jag vill göra haha.
0 kommentarer