De senaste dagarna har rullat på

I fredags fyllde jag år. Jag blev hela 29 år och det känns lite sjukt att skriva de siffrorna. För jag känner mig fortfarande som typ 18-20 år. Känner mig inte alls i närheten av 30. Trist nog så gjorde jag inget speciellt den dagen. Jag klippte vår gigantiska gräsmatta, var in en sväng till Gävle för att köpa födelsedagspresent till Elias och handla lite mat från affären. Blev mest fix ute i trädgården i den strålande solen så det blev faktiskt en fin dag. Simons föräldrar tittade över på kvällen och jag fick en jätte mysig handduk och en duschkräm som doftade honung. De är så gulliga ❤
 
Dagen efter på lördagen var det kalas för Elias så massa stoj var det på barnen! Förutom Elias och Benjamin så var även Simone och Gabriel där samt Herman. Så det var liv i det gula huset i Valparbo kan man säga! Samtidigt så blev jag firad med lite presenter; jag fick ett presentkort på 1000 kr på Plantagen!! Sååå glad jag blev över den presenten, har velat fixa till med lite blommor och buskar i trädgården. Fick även en jätte fin kopp av Mattias och Alexandra ❤

Sen på söndagen tog vi det lugnt faktiskt. Donade lite i trädgården, tog det lugnt i soffan och på altanen. Jag var extremt trött på söndagen så jag sov och var vaken vartannat haha.
 
Idag så är det en ny vecka. Det har regnat lite grann men även varit fint väder - men väldigt blåsigt. Vi åkte in till Gävle för att köpa lite plantor på Plantagen - men det var så mycket att välja på så vi köpte ingenting, så vi ska försöka sätta oss hemma och försöka se framför oss hur vi vill att det ska se ut. Vi åt lunch på Burger King och handlade på Citygross. Vi köpte lite saker till bebis, ingredienser till matlådor vi tänkte frysa ner till vi har barn här hemma och inte orkar göra mat.
 
Nu på kvällen har vi gjort en rabarberpaj, packat BB-väskan, förberett spjälsängen och tagit fram babyskyddet till bilen. Känns som att det är nu jag verkligen har tid för att boa in mig, nu när jag är ledig från skolan. Det är kul att Simon också engagerar sig, det var faktiskt han som ville packa BB-väskan haha. 
 
Nej nu är det dags för sängen.
0 kommentarer