Pluggar i biblioteket på en fredag

Oj, det var snart en månad sedan jag kikade in hit!
 
Men jag har verkligen haft fullt upp med skolan den senaste månaden med miljoner uppgifter parallellt med varandra. Var så nära på att bryta samman och ge upp, men på något vis lyckades jag rycka upp mig och kämpa vidare. På måndag och tisdag är det heldagar i skolan där vi arbetar med den sista uppgiften. Sedan kan jag rikta all fokus på PM och sedan senare även examensarbete.
 
Det känns så konstigt att närma sig slutet på en utbildning som i tre år varit en del av ens liv. Jag kommer sakna att lära mig saker, sakna klasskompisarna, sakna de engagerade lärarna och sakna att vara en student i det stora hela. I bra många år har jag förknippat mig själv och presenterat mig själv som student. Det har blivit en del av min identitet. Och nu i juni så kan jag inte längre säga det längre. Jag kommer vara arbetslös eller vara anställd någonstans. Jag kommer vara en del av ett kugghjul i samhället!
 
Vi får se om jag hittar något jobb eller om jag kanske blir student igen haha. Skulle inte ha något emot att plugga till något annat eller utöka min kompetens.
 
Om några timmar ska jag träna och sitter kvar här i skolan och väntar in tiden. Har haft föreläsning idag och slutade tidigare. Pallade inte att åka hem så jag fick gå till biblioteket och passa på att njuta bland alla böcker! När jag skaffar hus, då ska jag ha ett rum med bara böcker och en mysig läshörna. Det vore drömmen ♥
 
0 kommentarer