Sigrid 7 månader

Ljuset i mitt liv har blivit hela 7 månader. Det har gått lång tid men ändå så fort till denna dag. Jag försöker njuta av varenda ögonblick jag har med henne. Ibland stannar jag upp, tittar på henne och försöker skapa en mental ögonblick av den stunden. Jag vill inte glömma bort hur underbar hon är och hennes goa kinder. Hennes stora blåa ögon och det busiga leendet. Sättet hennes hand håller i mitt finger.
 
Denna månad som passerat har hon lärt sig att sitta jätte stadigt, vi behöver i stort sätt inte sitta bredvid henne. Ibland faller hon åt nåt håll men då brukar hon hålla emot och vrida sig så hon landar på magen - oftast. Hon kan även snurra runt väldigt bra när hon ligger på mage så hon når det mesta i närheten. Krypningen har hon inte kommit längre med, men hon har börjat med att försöka krypa igen. Har börjat försöka med lyfta på rumpan och nu de senaste dagarna försöker hon även få benen under sig.
 
En liten framtand är på väg fram där nere! Man ser att det buktar upp och jag känner att det är något hårt. Ser fram emot att hon får upp en liten tand, men samtidigt inte. Vill inte att hon ska växa upp ♥
0 kommentarer