Pluggdag men inget plugg

Praktiken är över och äntligen har vi fått återkomma till skolan. Det är med lite blandad förtjusning. Det är kul att träffa alla igen och få höra allt de har varit med om, men samtidigt så saknar man att vara ute i verkligheten. Det är "där ute" som man verkligen lär sig. Men samtidigt behöver jag mer kött på benen i form av anatomi, DRG-kodning och annat smått och gott som gör mig till en bättre medicinsk sekreterare.
 
Idag hade jag en pluggdag hemma, men som inte alls spenderade till plugg haha. På torsdag ska vi ha en redovisning om vår tid på praktiken och till det ska vi ha en powerpoint med 20 bilder. Jag är i princip klar med min powerpoint men jag har ingen aning om vad jag ska prata om.
 
Istället så jag har donat lite här hemma, gjort lite hushållssysslor jag inte orkade med i helgen. Har diskat, tvättat kläder, hängt upp kläder, vädrat in frisk luft, bytt gardiner och lite annat smått och gott. Hann även så klart med att se på serier på Netflix och ta en tupplur med katten.
 
Just nu så bakar jag snoddas (mer känt som kärleksmums). Har i flera dagar varit så otroligt sugen på den kakan och idag hade orken och tiden till att göra det ❤
0 kommentarer