Mysig fredag från början till slut

Härliga fredag, du är så välkommen. Planerna var dock att göra klart hemtentan och sen ta det lugnt under helgen. Men nä. Mådde inte så bra idag så jag tog det lugnt idag istället och kör det sista i morgon och på söndag. 


Förutom att jag har haft jätte ont i huvudet, varit trött och varit illamående så har jag ändå haft en bra dag. Simon och jag har tillsammans rensat med det sista här hemma (tömt flyttkartonger och burit ner saker i förrådet), diskat, städat och planerat hur vi ska fixa på balkongen sen när det blir varmare. 

For sedan in till Gävle med Kitty där vi handlade allt till tacos, besökte apoteket en sväng där jag köpte mer D-vitamin och sedan åkte vi hem. Det var så gott med tacos! Var ett bra tag sedan jag åt det! Och speciellt länge sedan man åt med ett fint sällskap! :D 

Efter middagen så tog Kitty och jag en promenad och åt pinnglass, busade med katterna och spelade sedan några vändor vänd-tia! Skjutsade hem Kitty och sen la jag mig i soffan och kikade på let's dance. Är sjukt trött just nu så ska nog dra till sängs och sova medan grabbarna spelar datorspel hela natten. 

God natt världen! 

Fredagsmys Tacos
0 kommentarer