Saknat bloggen!

Om jag har läst rätt så var jag senast här inne i början av november? Det är sjukt länge sedan och så mycket har hänt sedan dess!
 
För det första var jag ute på praktik i fyra veckor hos regionförbundet Uppsala. Bästa och roligaste praktikplatsen jag har haft hittills! Jag har fått uppleva så mycket på så kort tid, träffat underbara människor och lärt mig otroligt mycket om organisationen. Och just nu efter dessa veckor så sitter jag och arbetar med en uppgift om just praktikplatsen. Den är rätt tråkigt haha, handlar om teorier och modeller som vi ska applicera på själva organisationen osv. Max 10 sidor står det också, så det känns som att läraren vill ha ut rätt många sidor från en. Kan iaf inte lämna in ett arbete på bara tre sidor.
 
Just nu käkar jag en macka, dricker en ramlösa och ska snart hugga i mig en liten minimuffins som jag köpte från skolans kafeteria. Hade planerat åka hem efter förmiddagslektionen meeeen det sket sig. Nu på förmiddagen skulle vi berätta om våra syften inför kommande examensarbete i vår och bli tilldelade handledare. Mitt syfte som jag tog upp tyckte läraren att jag skulle gå och prata med två handledare om eftersom de arbetar mycket inom just det ämnet. Så halv tre ska jag dit och prata med dem. Blä. Meeen det är snart jul så jag ska inte hänga läpp. Hade dock tänkt tillbringa resten av dagen med min uppgift kring praktikplatsen eftersom den ska in nu i natt haha. Tur att jag har sparat den på OneDrive så jag kan arbeta lite med den här i bibblan.
 
Nej äta vidare och sedan ta tag i uppgiften. Vi hörs mer!
0 kommentarer