Språng

Vilka underbara dagar det har varit, jag är verkligen i mitt esse. Det har regnat, varit åskoväder och svalt ute. Det har varit så skönt och jag har fått ett annat inre lugn som den friska luften ger och slippa svettas för minsta ansträngning. Sigrid har också älskat vädret, men för andra anledningar - att kunna hoppa i vattenpölar! 
 
 
Idag kom Kitty med familj över och vi tog alla en promenad. Det var så skönt att gå och känna de uppfriskande vindarna! Barnen sprang och hade kul med varann. Sigrid var så trött efter promenaden och däckade sedan så fort när Simon la henne. Det märktes att hon var trött resten av dagen för hon har varit lättretlig och lätt till tårar.
 
Ellen är inne i ett språng just nu och jag börjar bli lite less. Hon har sovit så otroligt dåligt, vaknar upp ofta och är svårsövd (speciellt på kvällarna). Det brukar fungera bra att ta en promenad ute på grusvägen, hon somnar relativt fort då. Men så fort vi kommer in igen så vaknar hon till och gnyr och bökar i vagnen. Är glad att hon i alla fall sover bra om nätterna, hon sover cirka 6-7 timmar i sträck innan hon vaknar för mat och sedan somnar hon om direkt.
 
 
I morgon ska vi försöka ta oss till öppna förskolan i Tierp med barnen, för lite sång, lek och pyssel. Jag hoppas Sigrid kommer tycka det är kul!
 
Nu blev jag alldeles för trött så ska snart gå och sova.
0 kommentarer