Hej då skoltiden och hej framtiden!

25 dagar sedan var jag sist inne här och skrev en trudalutt. När jag kollar tillbaka över min nervositet och oro inför opponering så känner jag bara "wow". Känns så konstigt att jag inte behöver ha något att vara nervös över längre - i alla fall inte med något skolrelaterat. Opponeringen gick bra, men det var verkligen psykiskt jobbigt och något jag aldrig mer vill uppleva. Att opponera på någon gick lätt men att få en opponering från klasskamrat och examinatorer var extremt påfrestande. Dessutom var jag sjuk den dagen så alla känslor var mer intensiva. Efteråt skulle vi sitta ensamma med examinatorerna och få höra betyg. När de sa att jag skulle få D på allt så började jag gråta. Var verkligen hundra procent säker på att jag skulle få ett Fx. Var SÅ säker på det!
 
Nu 25 dagar senare så är jag klar med allt. Har skickat in mitt arbete på DiVA, besökt arbetsförmedlingen, ordnat med a-kassan och röjt runt här hemma. Hemmet har aldrig varit så här fint och välstädat haha! Nu vill jag bara få ett jobb och köra vidare med mitt liv; köpa hus, bilda familj, resa och bara njuta av livet! 
 
Emelie Berneholts foto.Dessa brudar gjorde studietiden hanterbar och som vi har stöttat varandra! Saknar dem redan och jag hoppas att vi kommer hålla kontakten livet ut ♥
0 kommentarer