En lugn lördag

Jag har varit förkyld sedan i tisdags, tog PCR-test i onsdags som visade negativt. Men är fortfarande så förkyld och svettas samt blir andfådd så fort jag gör något. Hoppas det går över snart... 

Idag har jag och Sigrid plockat plommon som tynger ner trädet. Fyra grenar har gått av. Så jag kände att det var dags att plocka de jag kommer åt. Sigrid tyckte det var kul att plocka och lägga I hinken, men roligast var nog att få äta dem haha.

Annars har jag inte gjort något särskilt. Försökt hålla Sigrid sysselsatt med något då jag varit ensam hemma med henne medan Simon varit ute och jobbat med lantbruket. Hann med att tvätta lite och plockat ihop några flyttkartonger. Sigrid hängde med farmor hem i några timmar så jag fick vila lite och göra middag i lugn och ro.

Skulle egentligen spenderat kvällen med Kitty samt ätit middag med Simons familj, men jag är fortfarande ur gängorna och så förkyld så jag var tvungen att ställa in det. Hatar att ställa in saker... 

Just nu kikar jag på Lucifer på Netflix, skrollar runt på Tradera efter lite barnkläder och palettblad, planerar mat för nästa vecka och har precis klippt Simons hår. Det gäller att ha många järn i elden.
0 kommentarer