Bra första dag i skolan

Inez och Signe ♥

I helgen så var jag och Simon barnvakt åt hans syskonbarn. Kan ju lova att jag slocknade snabbt när vi kom hem på lördagskvällen! Inez var ju speciellt energisk och kunde inte vara still för en minut. Så att barnvakta henne fram till tio på kvällen var tröttsamt haha. Signe är bara över året så hon var väldigt lugn och gjorde sitt. Men när det var dags att byta blöja så protesterade hon kraftigt med krokodiltårar. Hon är en bestämd liten dam må jag säga.

Igår (söndags) så var jag och mamma över till IKEA i Uppsala där jag handlade hem nödvändiga grejer som kan behövas nu. Bland annat en hylla ovanför datorbordet/skrivbordet där vi kan ha alla viktiga papper och annan förvaring, bordslampa till mina studier i höstmörkret, källsorteringlådor, badrumsmatta och så vidare. Känner mig nöjd nu! Nästa handling till hemmet kommer bli tavlor som ger en personlig touch till hemmet samt gardiner. Trivs allt mer i våran lilla tvåa ♥

Idag så hade jag skolstart och det var en bra första dag! Innan introduktionen på eftermiddagen så mötte jag upp klasskompisar (Emelie, Johanna och Marie) och så lunchade vi tillsammans och pratade om vår sommar. Vilket det inte blev så mycket prat om eftersom alla jobbade i stort sett hela sommaren. Det enda roliga jag gjorde var kryssningen *flashback till all god mat*.

Lilla föreläsningen vi hade efter introduktionen handlade om dagens mat jämfört med maten förr. Väldigt intressant och lite bryskt uppvaknande. Kommer att ständigt kolla på innehållsförteckningar framöver och försöka få tag på bra kött! Men just på köttfronten så är jag redan noga med vad det är för kött jag köper så jag kommer främst kolla på alla andra varor som man kanske inte tänker på vad de innehåller.

Nej nu ska jag försöka få hem Simon så vi kan äta middag nån gång :P
0 kommentarer