Extra betalt tack!

Att ha ett fysiskt jobb är inte roligt i den här värmen, borde få extra betalt för att slita sig i dessa höga temperaturer! Just nu tar jag mig en paus för att varva ner lite andas och dricka vatten. Bara en dag kvar sen slipper jag det här!

Trots värmen så begav vi oss ut till Tierp och tränade lite med Kitty och Robbin. Det gick att träna för en liten stund men det blev för varmt. Dessutom har jag inga bra träningskläder får den här temperaturen. Jag tränar i mjukisbyxor och i en vanlig t-shirt. Ska se om jag hittar några shorts och ett tunnare linne att träna i. Men efter träningen så drog vi till badet i alla fall och svalkade oss. Sååå jäkla skönt! Det var mycket folk men badstället är så stort att det inte märktes att det var mycket människor där. 

Nej, nu ska jag jobba vidare och slutföra städningen. Sedan är det bara en kund kvar och sen slutar jag! Jobbar dock själv idag så jag slutar ändå inte så tidigt. Men men, det låter skönt i alla fall att säga att det bara är en kund kvar :D
0 kommentarer