Snöyra

Känns som att helgen precis tagit slut och så sitter jag här och inser att halva veckan har redan gått! Snart är det helg igen!
 
När jag jobbar så går verkligen dagarna, veckorna, MÅNADERNA fort. I morgon är det redan mars liksom. Vart försvann Januari och Februari? Dessutom upplever vi i hela Sverige en ordentlig vinter. Den senaste veckan (veckorna kanske till och med?) så har snön rasat ner, snövallar pryder samhällerna, plogbilerna kör för fullt och kylan biter i kinderna. Jag älskar snön och kylan, Men inte så här sent. Det här vädret skulle ha varit i december och januari. Inte nu när vi går in i mars och våren ska börja!
 
Simon jobbar och jag sitter här i soffan och läser lite bloggar samt kikar på youtube. Jag måste försöka ta mig till köket och diska - men det tar emot. Internet är mycket roligare. Och serier på Netflix. Men livet kan inte vara roligt jämt. Jag får försöka ge mig själv en belöning. Fixar jag disken så får jag ligga och gosa på soffan hur mycket jag vill i kväll ♥
 
Blev jätte sugen på sockerkaka och te ikväll framför serien "magicians" men insåg att jag inte har tillräckligt med ägg hemma. Egentligen ska jag undvika sötsaker nu mitt i veckan, så det var väl ett "tecken" på att jag inte ska baka något. Så får spara bakningen till helgen och lindra sötsuget med te och kex!
 
Ha en fin kväll i snöyran allesammans! ♥
0 kommentarer