Sigrid 8 månader



Min vackra dotter, ljuset i mitt liv och det största miraklet jag har fått uppleva! Hon är nu 8 månader och har enormt mycket personlighet. Så glad tjej men blir snabbt arg när hon inte får det hon vill ha. Hon har säger mamma så tydligt nu och säger det jämt när hon ser mig och säger även mamma när hon undrar var jag är. Hon försöker säga pappa ibland men det är inte lika lätt. 
Väldigt högljudd och åkallar vår uppmärksamhet genom att säga öh öh ÖÖÖHH! Hon använder hela kroppen när hon pratar och rycker liksom till när. Hon sjunger när musik från sina leksaker spelas och hon svajar från sida till sida som i trans. 
Två tänder tittade fram nästan samtidigt och de är sååå söta! Men även supervassa så det gäller att ha fingrarna i styr. 
Otroligt nog har hon blivit jätteduktig på att försöka ställa sig på alla fyra. Det går verkligen framåt och jag tror att det nog inte kommer dröja förrän hon kryper efter oss i huset. 
Motoriken hon utvecklat på en månad är fantastisk! Hon använder händerna med en sådan precision, flyttar på saker och är duktig med pincettgreppet. Flyttar på saker för att nå leksaken bakom osv. 
Älskar att springa runt och köra över oss i sin svarta lära-gå-stol. Krockar in i allt men hon har så kul i den. 
Men hon har även börjat strula med sömnen. Ibland sover hon rätt bra och ibland inte lika bra. På nätterna kan hon vakna upp en gång i timmen och gnälla pga drömmar. På dagarna kan hon vägra att sova trots att hon är galet trött och skönt nog så funkar barnvagnspromrnad för att få henne att somna. Men så fort vi kommit hem så vaknar hon upp. Men det har börjat bli lite bättre *peppar peppar*. 

0 kommentarer