Sista augusti

Dagarna går verkligen undan, jag kan inte fatta att det redan är sista augusti! Detta år har verkligen gått undan och det beror nog på skolan och mitt sommarjobb. Har man mycket att göra om dagarna så försvinner tiden. Det är så synd att jag inte har hunnit njuta så mycket av det här året, allt har rullat på så fort.
 
Men i söndags så tog Simon och jag en paus från vardagen, vi drog in till Stockholm och hade en jätte mysig dag på Gröna Lund. Vi har pratat om att åka till Gröna Lund, men skjutit upp det så jag trodde ett tag att det inte skulle bli av. Men så blev det av ändå och vi åkte in på deras sista öppna dag. Bara för att jag jobbar på samma koncern så fick jag gratis inträde OCH ett gratis åkband!! Trodde aldrig att jag skulle få åkbandet gratis, lycka! Vi åkte alla åkattraktioner, åt god lunch och innan vi gick därifrån så köpte vi en varsin milkshake. Och jag lovar, jag har aldrig druckit något godare! Värt att åka dit för bara milkshaken! Simon köpte en jordgubbsmilkshake och jag köpte en marängsvissmilkshake. Jag toppade min milkshake med jordgubbar och grädde.
 
På lördagen så hade jag också en bra dag! Åkte iväg till Norrskedika marknad med Kitty där jag fyndade fina kastruller. Sedan åkte vi och våra män in på bio i Gävle och åt även middag där inne. Sedan kikade vi på cruisingen som pågick en liten stund på kvällen. Hade helt enkelt en bra helg rakt igenom :D
 
Nu så passar jag på att njuta av min sista lediga vecka, hade tänkt börja läsa kurslitteraturen men det skjuter jag upp på som vanligt hehe. Ska försöka göra det i morgon medan jag tvättar kläder. Idag kom även elektrikern över för att fixa uttag till köksfläkten, men han skulle egentligen komma i morgon. Så jag blev lite överraskad och lite butter för jag hade inte hunnit städa upp i köket. Tur att jag hade diskat det mesta igår i alla fall haha. 
 
Nej nu ska jag försöka göra lite nytta, försöka komma ur mitt trötta, zombieliknande humör som jag har just nu. Ha en fin onsdag! ♥
0 kommentarer