Har fixat en god sallad till resan

 
Sallad är så gott! Till maten fixade jag till en stor sallad av salladsblad, tomat, gurka, majs, rödlök och salladsost. Blev riktigt gott och jag tror vi åt upp halva salladen haha! Resten av salladen la jag i en matlåda tillsammans med kokt ägg, räkor och pasta. Så nu är jag redo inför den lååånga resan till Ullared i morgon bitti. Eller ja om 5 timmar. Vi åker klockan 4 härifrån Karlholm och kommer fram kanske vid 12 till Gekås. Hoppas jag hittar massor av fynd! Ska främst handla till hemmet eftersom vi förlorade det mesta i branden. Julklappar blir det också.

Idag var jag ju även in till skolan på eftermiddagen, jag hade Forumspel som var ett kul övningspass men krävdes mycket av psyket. För mig i alla fall. Älskar teater men improvisationer är inte min grej får sådan ångest. Men nu så är det över i alla fall! Jag ska försöka fixa mina individuella uppgifter nästa vecka, men det orkar jag inte tänka så mycket på nu.

Jag är rätt trött haha, men vill inte sova. Försöker hålla mig vaken så länge som möjligt så jag kan sova på bussen ett bra tag. Tycker det är jobbigt att sitta på bussen utan möjlighet att gå omkring som man vill.

Nej ska kika vidare på Iron Man 2 nu :D
1 kommentar