Måndag igen

Måndag igen, varför ska helgerna vara så korta? Eller att man bara behöver jobba halva fredagen. Jaja, ska vara glad att jag har ett jobb som jag trivs med och att Sigrid har det så bra med pappa hemma ❤️

I helgen har vi mest tagit det rätt lugnt, iaf på lördagen som var så varm! Vi fixade till poolen så att vi alla tre kunde svalka oss, och Sigrid älskade det! Hon badade i över 30 min och plaskade runt med ett stort leende. 
På söndagen så åkte jag, Sigrid och Kitty ner till Tierp för att kika på några stånd som de satt upp vid kommunhuset. De sålde langos, godis och churros samt mjukglass. Testade churros för första gången och jag älskade det, måste testa göra eget sen! Åt det med mjukglass och Nutella, mums! 
Simon åkte och köpte fasad till vårt hus som vi ska byta ut snarast. Vi börjar med en sida och tar de andra sidorna vartefter. Istället för fult brunt så kommer vi måla det grått, förhoppningsvis blir det så fint som jag föreställer mig i huvudet. 
Sedan rensade jag i rabatten och efter Sigrid somnade på kvällen så rensade i jag förrådet i källaren som var så stökig på saker. Tänk vilka ryck man får? 
Nej nu ska jag jobba vidare! Jag stänger idag så kommer sluta 17, men skönt att få det gjort tidigt i veckan faktiskt 😊
0 kommentarer