Varmt nu

Så otroligt varmt är det om dagarna. Idag var det 29 grader varmt i Gävle och i fredags var det lika varmt. Det är tungt att jobba i sådan värme, men jag vänjer mig. Blir dock så otroligt trött av det att jag däckar i soffan när jag kommer hem. Längtar redan till hösten haha!
 
Vi har sådan tur att vi slipper få in sol i lägenheten då när det är som varmast. Solen börjar lysa in på balkongen vid 14 tiden kanske och når inte in i vardagsrummet förrän vid 15-16. Men när det är så här varmt så är solen väldigt varm och hinner värma upp mycket ändå. Som tur är har vi en markis så vi slipper det värsta.
 
Jag längtar till semestern så himla mycket, om allt går vägen så får jag ledigt i tre veckor. Har så mycket jag vill göra i sommar och så mycket som jag inte vill göra. Jag vill ha en lugn och fin sommar med sol, bad och skoj! Vill inte stressa och vill samtidigt inte slösa bort semestern med att ligga i soffan och mögla.
 
Idag tog jag en premiärtur på cykeln! Tror jag i alla fall. Vad jag minns så har jag inte cyklat något i år. Det var väldigt skönt och jag njöt av att känna vinden mot ansiktet. Tills jag kom till ett långt skogsparti och kände hur knotten haglade mot ansiktet. Det var mindre najs. Nu vet jag hur bilen känner sig när den åker genom mygg och knott och andra insekter.
 
Nej, nu lockar sängen! God natt ♥
2018 Cykel Sommar Varmt
0 kommentarer