Julafton

Ett litet urval av alla klappar jag fick ♥ Dessa fick jag av Kitty. Det som inte syns på bild som jag fick av henne är en filt och en enorm tavelhylla :D
 
Julaftonen har varit riktigt bra! Vi var hos min syster Anette där vi åt mat, öppnade klappar och hälsade på tomten. Jag spenderade hela dagen bakom kameran haha och fotade småttingarna och den mysiga stunden vi hade hos Anette. Vi gjorde inget märkvärdigt där, bara det vanliga. Vi umgicks, pratade, tog en promenad runt i samhället Anette bor i och åkte sedan vidare hem till Valparbo. Där i Valparbo så öppnade vi mer presenter, åt godsaker och umgicks.

Fick lite klappar i år också! Jag fick spel, en nespresso maskin, massa böcker, spel, prydnadssaker, ljushållare osv. Av Simon fick jag en bok och fyra doftljus från mitt favorit märke - Yankee Candles. Jag blev så överväldigad för detta var första gången jag fick julklapp från Simon ♥ Hade inte förväntat mig att få något så jag blev allt överraskad haha.
 
Fick även MASSOR av klappar från Kitty och Robbin så jag blev alldeles chockad! Jag får alltid så fina presenter av Kitty och jag känner mig så fånig med mina futtiga presenter till henne. Men till hennes födelsedag så blir det andra bullar minsann!

Julaftonsfrukost
 
Varm choklad på kvällen från nespressomaskinen ♥
 
0 kommentarer