Nattpass 3

Nu sitter jag här igen och känner kylan krypa sig in bakom kläderna. Första natten var hemsk! Det blev bara fyra grader den natten och jag frös så hemskt mycket tills jag hittade elementet inne i min lilla stuga. Igår klädde jag på mig varmare men då var natten lagom, tror det blev som kallast tio grader? Jag frös inte alls, tyckte det var uppiggande. Men nu så är det redan nio grader och kvällen är ännu ung. Men men, jag har förberett te och mackor plus att stugan håller mig varm. 


Detta enda bekymret är att jag sov bara tre timmar när jag kom hem, det gick inte sova längre. Så jag känner mig rätt sliten och utslagen men det funkar än så länge. Det kommer bli jobbigt efter ett tror jag, igår blev jag jätte trött tidigt och kämpade mig igenom de sista sex timmarna. Men jag är förberedd på den fronten också! Har laddat ner fyra eller fem poddavsnitt som är cirka en timme ivar, så vi får se om det håller mig vaken eller gör att jag däckar istället haha. Plockade även med mig en målarbok och en ny korsordstidning.

Ska bli kul att läsa tillbaka på dessa dagar och känna stoltheten över att jag faktiskt fixade det här fast det ibland kändes motigt. 

Nej jag ska jobba vidare nu i kylan, sov så gott ni som får sova i natt! 

0 kommentarer