Gjorde allt förutom att plugga

Måndag. En ny start på en ny vecka och för mig startade den med ledighet. Typ. Skulle egentligen dagen till ära plugga men istället så tvättade jag kläder, diskade, rensade bland mina kläder, såg på tv4play, lagade mat och tränade zumba. Känner mig dock inte så stressad, över hälsoplanen, vet att det kommer gå bra :D

Fick i morse reda på hur det gick på hemtentan och jag klarade den med nöd och näppe haha! Usch trodde verkligen att jag skulle få göra om den för det kändes verkligen i magen att det gick så dåligt. Tekniskt sett gick det ju ganska dåligt eftersom jag fick 23 poäng och 20 poäng minst ska man ha för att klara tentan. Men samtidigt så gick det bra eftersom jag ändå klarade den. Är oavsett vad extremt glad över att jag fixade den woho!!

Idag på väg hem från gymmet så blev jag stannad av blåljus, aldrig varit så rädd förut i mitt liv. Jag tänkte att nu har jag kört för fort eller så är det något fel med bilen haha. Blev verkligen förhörd och en av dem lyste med ficklampan i våra ansikten och frågade om vi hade träffat han förut haha. Så himla bisarrt! Tydligen stoppade de fel bil och vi fick åka vidare.

Nej nu ska jag sova och hoppas på en bra tisdag. God natt!

0 kommentarer