Run For Your Lives

Jag har varit med om en fantastisk upplevelse! Igår (lördag) så var jag med i ett lopp som heter "Run For Your Lives". Vilket är precis som det låter - att vi löpare ska springa för våra liv! För annars så tar alla zombies oss! Utefter löprundan så har de ställt ut statister som är sminkade och klädda som zombies och de är där för att försöka ta våra tre liv som hängde från ett band i midjan, bak på ryggen.
 
De hade verkligen ansträngt sig för att vi skulle få en känsla av en zombie apokalyps! De hade byggt upp militärbas, de var utklädda till militärer och runt i stan så fanns det uklädda amerikanska poliser och polisbilar. Det kändes verkligen som att vi var i USA och var en del av The Walking Dead.
 
Jag sprang i Uppsala och där startade banan vid Vaksala torg, den slingrade sig genom uppsala förbi domkyrkan, slottet och slutade i Stadsparken. Vissa sektioner var sjukt svåra! Den allra svåraste var faktiskt i början under spåren vid centralstationen. Där hade de ställt ut bilar och där kring dem gick zombies som gömde sig både i, bakom och vid bilarna. Det var verkligen kaotiskt där haha. Men så kul!
 
Otroligt nog så lyckades jag behålla mina tre liv länge. Trodde att jag skulle bli av med dem redan i början, men nej jag lyckades behålla dem ett bra tag. Men jag blev väldigt trött och hade inte samma ork att zick-zacka mellan zombiesarna - så vid en liten park förlorade jag två på en gång. Hade bara ett liv kvar sedan som jag lyckades hålla kvar tills jag kom till slottet. Där tog en zombie tag i min arm och höll fast mig tills den tog mitt liv.
 
Så ja, jag blev infekterad. 
 
I stadsparken hade militärerna en safe zone där de separerade de som hade liv från de som hade blivit av med våra liv. De som hade liven kvar fick en medalj där det stod "survivor" och de som blivit av med liven blev inledda till ett rum där vi blev dödade eftersom vi blev infekterade haha. Sedan fick även vi en medalj som det stod "infected" på.
 
Det var verkligen intensiv men rolig upplevelse! Kommer utan tvekan göra om det här, men då ska jag öva upp konditionen lite mer hehe.
 
Run for your lives Uppsala rfyl
0 kommentarer