En onsdag fullpackad med sysslor

Tänkte skriva att det var tisdag idag men kom på att det faktiskt till och med var onsdag! Så bara två dagar kvar till helg - woho! Började dagen med att åka in till skolan där vi blev informerade om projektet vi ska ha de kommande veckorna. Vi ska ha en inspirerande föreläsning på ett företag som ska ta 2 timmar. Min grupp hamnade på ICA Maxi och jag är både taggad samtidigt som jag känner värsta ångest. 2 timmar är låååång tid, speciellt när vi bara är vana med att prata i 10-15 minuter inför klassen som längst. Så ja, detta ska bli intressant! Men det kommer nog vara kul och lärorikt!
 
Jag är jätte trött, känns som att jag knappt har sovit något i natt. Har varit hängig hela dagen så det ska verkligen vara skönt att få dra till sängs och slappna av lite. Har fått stressa en del idag. Skyndade mig hem från skolan, stressade klart en gruppuppgift och for sedan iväg till City Gross med Kitty, Robbin och Sven och sen hem för att packa upp och fixade klart en individuell uppgift som behövde en liten komplettering. Det var min dag.
 
Så i morgon tänker jag dra till gymmet medan Simon jobbar och när jag kommer hem tänkte jag börja granska en uppgift som en annan grupp gjort och sedan försöka städa upp här! Det har verkligen blivit hemskt stökigt här hemma och jag blir så arg över det. Det negativa när man pluggar, man lägger all energi på studierna och hemmet hamnar lite i skymundan. Lär försöka ordna till det nu när jag fyller år snart.
 
Nej ska dra vidare mot sovrummet ♥
0 kommentarer