Utmattad!

Tisdag (tror jag?) idag och idag hade jag redovisning för mitt arbete inför klassen. Eller typ klassen, en del av den. Hade hellre redovisat för hela klassen än bara några stycken haha. Kändes så... awkward? Men nu är det över och det gick faktiskt bra. Läraren och kamraterna kom med bra rekommendationer och tips så jag är jätte taggad på att få allt klart! Satt kvar en stund efter skolan och jobbade lite, men nu på kvällen så har jag bara tagit det lugnt. Och ätit glass. SÅ SKÖNT.
 
Jag har varit så utmattad och nära på att gå in i väggen med allt plugg. Det har varit mycket att göra med skolarbeten, lite tid, bilen fick körförbud, internetet slutade fungera i två dagar och min syster opererade sig. Så mycket på samma gång och jag kände vid en punkt att jag bara ville lägga ner och ge upp. Jag var så slutkörd och kände att jag inte kom någonvart. Det gick inte ens att läsa längre.
 
Men jag tog mig framåt ändå och nu idag känns det bättre. Men jag vet att i helgen kommer jag känna av stress igen. För på söndag ska arbetet in, men nu i veckan finns ingen tid till att fixa det sista med uppgiften. Kursansvarige har självklart planerat in två stycken heldagars nu i morgon och på torsdag. Vilket ger oss fredag, lördag och söndag till att skriva så att pennan glöder. Jag hoppas att jag kommer kunna skriva massor på fredag så att jag kan finslipa under helgen.
 
Nu så ska jag kika vidare på teve och sedan dra till sängen och sova. Är så trött så jag kommer nog däcka direkt haha.
0 kommentarer