En tuff måndag

Usch idag ville jag inte kliva upp alls. Var sjukt trött och ögonen var så grusiga och tunga. Var till och med jobbigt att köra bil till jobbet. Ända sedan jag började jobba så har jag aldrig varit så här trött en morgon. Visst har jag varit trött och velat stanna hemma i sängen - men jag brukar piggna till så fort jag kommit ut till kylan. Men inte idag. Idag behövde jag sova i några timmar till.
 
Inte nog med att jag var trött och seg idag - så skulle jag även flyttstäda idag. Är det något jag ogillar så är det flyttstäd. Det tar tid, är skitigt, man måste vara super noga med allt och man måste både sträcka på sig och gå ner på knä. Men dagen rann iväg fort trots att jag slutade kvart i tre. Kom hem till fyra och började med maten direkt.
 
Sedan har jag spenderat kvällen i soffan med katterna och Star Trek Discovery på Netflix. Trots att både jag och Simon var trötta efter en tuff dag - så lyckades vi dra oss ut på en promenad i snöyran. Det kändes som snöyra i alla fall - snön piskade oss i ansiktet och letade sig ner bakom jackan.
 
Jag  Ä L S K A R  vintern, men nu vill jag ha vår ♥
 
0 kommentarer