Snart så är det sommar!

Usch idag är jag riktigt trött! Det har nyss varit helg men jag känner redan att jag behöver helg igen. Men idag har det i alla fall varit fint väder och har fönsterputsat på två ställen. Nu när det var fint väder så var det skönt att fönsterputsa. Ska försöka ta mig tid och göra det hemma ocks, de blir rätt smutsiga när katterna sitter vid fönstrena och tittar ut. Deras lilla nosavtryck syns så väl haha.
 
I helgen så försökte jag tvätta bilen men den hade svart skit som jag antar är asfalt/tjära från när de fixade vägen fram till Gävle. Så jag ska försöka skaffa fram ett bra medel så jag får bort det, ser rent av för jävligt ut! Annars har helgen varit lugn. Fick feber dock på söndagen och mådde dåligt, men den försvann lagom på måndag när jag skulle jobba. Har ingen aning om vad det var för något? Kanske någon liten förkylning som ville bryta ut?
 
I måndags fyllde min lillasyster Maria 25 år så jag gick över och grattade henne och passade på att busa med Elias ♥ Vi åt daimtårta, drack saft och pratade om allt möjligt. Sedan gick jag hem och umgicks med Simon i soffan framför teven.
 
Om två veckor så ska jag göra mitt antagningsprov på Folkuniversitet och Nackademin i Uppsala. Är sååå nervös men samtidigt så längtar jag efter att bara få göra det och sen vänta på svar och se om jag kommer in på utbildningen. Så skönt att jag kunde göra antagningsproven samma dag och slippa åka in på två olika dagar. Önskar jag kunde plugga inför det, men vet inte hur eller vad jag ska plugga inför. Vet inte vad det är som väntar mig. Kanske bättre att inte plugga och ta det som kommer? Så jag inte sitter och slösar tid på fel saker. Men en sak kan jag i alla fall förbereda mig inför och det är intervjun; varför jag vill utbilda mig till detta.
 
Nej nu så ska jag ta en springtur, duscha och titta på någon serie eller film med Simon. 
1 kommentar