En bra dag helt enkelt

Idag så har vi ÄNTLIGEN skrivit på kontraktet för den nya lägenheten! Det enda jag inte ser fram emot är att få flyttstäda och det blir inte roligare av att flyttstädet ska ske under julledigheten. Men det ska nog gå bra, är en sån liten lägenhet ändå.
 
Efter att vi skrivit på där nere på deras kontor så köpte vi en smörgåstårta som vi mumsade på till lunch. Det var 50% rabatt på den så vi passade på att köpa den. Så gott men jag orkade inte äta upp min bit haha. Var så länge sedan jag åt smörgåstårta så det var lite vardagslyx för oss. Sedan degade vi i soffan och tittade på TV. Till och med Min kom och gosade med oss. Mitt lilla hjärta ♥
 
Strax före fyra så började jag med middagen; hemmagjord potatismos, stekta köttbullar, brunsås och kokta ärtor. Sådan enkel men god mat! Nästan precis efter maten så åkte jag iväg till gymmet för att vara med på ett gruppträningspass som hette sh'bam. Det är som att dansa och det var så roligt men vääääldigt svettigt. Svetten rann överallt på mig haha.
 
NU så sitter jag nyduschad i soffan (hade inte ork till att klä av mig och duscha, så trött var jag efter passet haha) och ska kika på ett avsnitt av Call The Midwives innan jag drar till sängs. Är inte så taggad på redovisningen i skolan i morgon, men som tur är så är det bara på förmiddagen så jag kommer hem tidigt i alla fall.
 
God kväll på er!
 
decision, motivation, and daily inspiration-bild
0 kommentarer