Känslornas dag

Söndagen är kommen och redan nu känner jag av den lilla ångesten över den kommande veckan. Men veckan kommer att gå fort istället bara för att jag kommer ha fullt upp. På lördag blir det skräckfilmsbio så är mega taggad! Tänkte gå på bio igår men var så sliten efter konserten i fredags så det blev bara träning och sedan kvällsmys med älsklingen ♥

Green Day var helt f***ing amazing! Deras scennärvaro och engagemang var förbluffande och magiskt! Tyvärr glömde jag mobilen i bilen så jag fick helt enkelt skapa minnen genom att helt enkelt sitta där och uppleva, lyssna och se (och även lite dans haha). Jag tyckte de var jätte bra live och jag önskar att jag hade kunnat fått stå vid scenen, men vet inte om jag hade orkat med att trängas med så många människor. Min första konsert var lyckad och längtar efter fler konserter med favvoband! Att få se HIM live kommer för alltid vara en dröm, jag hoppas de kommer till Sverige snart!
 
Bildresultat för green day
 
Idag är det en månad utan internet och jag liiider! Jag behöver internet när jag pluggar och jag inte titta på Netflix som jag så fint betalar för men som jag inte kan använda. Jag behöver åtkomst till mina mejl och även internetbanken när jag ska betala räkningar. Sociala medier kan jag klara mig utan, men det är just allt det andra jag saknar. Ska ringa dem och vara  tjatig kund på måndag. Känns som att jag ringt dem minst 20 gånger bara denna månad, men jag tänker inte acceptera sånt här. ÄR SÅ ARG!
 
Nej gå ut och ta en promenad för att lugna nerverna och även fota lite. Sen gå till affären och hämta ut ett paket samt köpa lite till min ensamma middag.
 
Ha en bra dag ♥
0 kommentarer