Veckan som varit

En ny vecka har börjat och förra veckan svepte förbi snabbare än en blinkning. Inget speciellt hände förra veckan mer än att jag jobbade från måndag till fredag. Arbetsdagarna gick fort och jag kom hem till en skön soffa som jag slumrade till i varje gång haha.
 
I fredags så flyttade min lillasyster hit till Karlholm så jag med min familj hjälpte henne att flytta. Det gick fort skönt nog! Vi bar upp saker, hjälpte henne att packa upp och inredde lägenheten så att det fick en hemtrevlig känsla. Efter flytten så hann klockan bli mycket och vi hade ännu inte ätit någon middag. Så vi drog skutan ner till Skärplinges pizzeria där vi mumsade i oss pizza och kebab.
 
På lördagen så gjorde jag det fint här hemma till första advent. Jag städade, tvättade, diskade, dammade, dammsög och torkade golven. Tog ner gardiner, strök julgardiner och satte upp gardiner. Plockade fram julpyntet och placerade ut det i lägenheten. Hann även med en lång skön promenad med Kitty och Nate runt i Sandby och pratade en massa om allt och ingenting! Älskar promenader med bästa vän ♥ Mitt uppe i julstöket så drog jag och Simon till Gävle för att se på bio - Justice League! Robbin hängde också på och efter filmen åt vi på MAX innan hemgång.

Sen på söndagen (igår) tog jag det bara lugnt hela dagen. Simon och jag myste i soffan medan vi såg på Flash, åt pepparkakor, saffransbullar och drack julmust. Jag försökte få dagen att gå segt för jag ville inte dra till sängs och vakna upp till en jobbdag. Men tyvärr så går tiden alltid framåt och rätt som det var så var det dags för sängen.

Som tur var så fick jag en mjukstart på jobbet. Vi fick startstäd för en kund idag så vi hade bara en kund idag och blev klara lagom innan 12. Så jag hann hem innan Simon skulle jobba så vi hann prata och äta lunch tillsammans ♥ Nu när mörkret har fallit så har jag gjort det mysigt här hemma. Har tänt ljus lite överallt och tände även ett doftljus som luktar jul.


Nej, nu är det väl snart dags för att fixa middag + matlåda till i morgon. Jag tänkte röra ihop en pyttipanna på helgens matrester och sedan leta upp en bra film.
 
Trevlig kväll på er!
0 kommentarer