En bra vecka ♥

Åh vilken vecka det har varit! Två dagar fick jag introduktion på jobbet och fick skönt nog sluta tidigt varje dag. Tror det var klockan ett båda dagarna. Skönast är nog att jag kan ta bilen hem direkt efter jobbet och jag kommer hem så tidigt jämfört med vad jag brukar göra annars när jag ska ta tåg och buss. Hade gärna pendlat in, men det blir lättare med bil och jag spar in cirka två timmar och 40 minuters restid. Ett busskort går på 790kr tror jag och med bil så kommer det kosta mig cirka 900kr bensin. Men den där hundralappen lägger jag gärna på bensin!
 
Pratade med chefen i torsdags och hon sa att jag kan börja jobba på tisdag och gå in på 80% direkt! Är så taggad på att börja tjäna pengar men är mindre taggad på att återgå till att städa... Pluggade ju för att slippa det här. Men försöker tänka att det är bara för en kort period i mitt liv. För sen nästa höst ska jag plugga (om jag kommer in på min drömutbildning) och själva tanken på att plugga gör att detta jobb känns lättare!
 
Igår var jag över till Kitty en stund för att göra sällskap med henne och lilla Nate medan Robbin var iväg en stund på lite ärenden i stan. Det var jätte mysigt att få umgås med Kitty och sedan även få hålla Nate! Var rädd för att han skulle börja storböla men han sov vidare i min famn som om ingenting hade hänt haha. Sedan åkte jag hem efter tre timmar för att äta middag och vänta på att Simon skulle komma hem. Vi åt chips och dipp medan vi spelade datorspel.
 
Och vad ska jag hitta på idag? Simon jobbar 13 timmar och jag vet inte vad jag ska göra under dessa timmar ensam. Jag vet vad jag BORDE göra - men det är inte lika kul haha. Jag hade tänkt städa och tvätta idag, men jag tror jag bara ska tvätta och småplocka lite så det ser mer hemtrevligt ut. Sedan tänker jag nog bara ta det lugnt, ta en promenad och gosa med katterna ♥

Ha en fin dag allesammans ♥
0 kommentarer