En helt vanlig onsdag

Idag hade jag flyttstäd och fick ta hand om köket. Det var dock inte så farligt skitigt eftersom vi städat där varannan vecka - men det är ändå så energikrävande att flyttstäda ett kök. Allt ska göras och lite till! Allt gick i alla fall bra och vi blev klara lite tidigare skönt nog.
 
Vi lyxade till det med hemmagjorda hamburgare till middag och friterade lite pommes frites. Efter maten så cyklade jag och Kitty runt i Karlholm i cirka en timme och det var skönt. Luften var sval och solen värmde. Och vi pratade om allt möjligt - som vanligt när vi umgås hehe. Men i överlag så har det varit en bra dag måste jag säga. Bara två dagar kvar och sedan är det helg!
 
Mina ben värker, känns som växtvärk - men inte borde jag växa något nu i den här åldern? Googlade lite och det kan vara tecken på magnesiumbrist eller D-vitamin brist. D-vitamin äter jag redan, så kanske ska testa få i mig lite extra magnesium antingen via maten eller i tablettform. Ska se först om värken försvinner till i morgon. Kan vara så att jag har tränat mycket på sista tiden och överansträngt mig lite.
 
Sov rätt dåligt i natt - eller somnade sent snarare. Brukar annars vara duktig på att somna tidigt. Men de senaste dagarna har jag somnat rätt sent. Så jag är rätt slut just nu. Är trött, hängig och har ingen ork till något känns det som.
 
Nej, god natt på er!
0 kommentarer