En dag i Gävle

God kväll på er! Helgen är snart över och i måndag är det dags för allvar igen. I morgon börjar jag 7.00 och jag booorde egentligen sova redan nu, men jag kan inte sluta titta på youtube haha. Idag så var jag med mina föräldrar in till stan tillsammans med lillasyster Madde och svägerskan Anna! Vi hade en jätte trevlig dag ♥ Jag fyndade fina ljushållare och ett par perfekta gardiner till vardagsrummet. Sedan handlade jag lite mat inför min ensamma vecka eftersom Simon jobbar utomlands nu i en vecka. Saknar honom men det har gått bra ändå att vara ensam i lilla lägenheten. Eller helt ensam har jag inte varit, har haft mysigt sällskap av mina katter! Just nu ligger de däckade i sängen och är så söta med sina magar i vädret!
 
En typisk Malin hände idag - jag tappade bort min mobil! Jag blev så förvånad men ändå inte haha, trodde verkligen att jag fick med mig den ut till bilen. Så jag lånade Annas mobil och ringde efter min mobil i bilen för att se om den låg gömd där någonstans. Men så svarade någon på min mobil och det var en anställd på Biltema! Han berättade att den låg på parkeringen och att den tyvärr hade blivit överkörd. Åker dit efter middagen på McDonalds och ser att den är krossad i ena hörnet men fungerar utmärkt trots att den tung bil lyckats köra över den. Men trots att mobilen funkar så är det krossade hörnet "löst" och dessutom lite vasst, så den kan jag inte ha länge till. Så har kikat runt på mobiler, men vet inte riktigt vad för mobil jag ska välja.. Ska sova på saken hade jag tänkt :)
 
Nej nu måste jag verkligen sova och känna mig glaaaad över min fina helg som jag fått spendera med min familj! Åt tacos igår, såg på film, spelade olika kortspel och idag så vandrade vi runt på stan och monterade sedan en rätt stor grill (tog oss en timme haha) som mina föräldrar fyndade på ÖoB.
 
God natt på er!
 
 
0 kommentarer